De to riger

De to kongeriger har ikke altid været opdelt. For omkring 100 år siden, har disse to riger været samlet under en konge. Men en rebel ved navn Gynfik Hammerskjold fik samlet nok under sig, og fik dermed modsat sig kongen. Gynfik kæmpede for folket, og ville have, at folk uden navn og titel også kunne få et ordentligt liv. 

Dette bragte dog ingen glæde hos adelen, og sådan startede en krig der skulle blive en af de blodigste i historien. 

Denne krig stod på indtil dragens regime overtog. De to riger har måtte lægge deres stridigheder på hylden, da de havde andet at bekymre sig om. 

Det Nordlige rige

Det der kendetegner det nordlige rige er monarkiet. Adelen har magten. Det er den rigtige slægt der sidder på tronen og størstedelen af kirken støtter op om den rigtige konge.
Det nordlige rige er rigere end deres naboer, men der er en opdeling af de rige og pøblen. Dette skaber til tider problemer i landet. 

Det Sydlige rige

Det der kendetegner det sydlige rige er frihed til den enkelte borger. Der er en konge, men hans primære funktion er, at sikre sikkerhed i riget. 

Det sydlige rige har ikke lige så mange penge som deres naboer, men til gengæld er riget meget mærket af, at man hjælper sine naboer, og giver hvad man kan undvære.