Aktiviteter

Vi laver i foreningen forskellige aktiviteter, som alle har til formål at bidrage til fællesskabet. Vi har bland andet lavet rollespil i samarbejde med Red Barnet og Ferie Sjov, men også i forbindelse med private arrangementer.

Derudover, arrangere foreningen selv events for dens medlemmer, og medlemmer af Lyng Rollespil. Vi arrangere f.eks.:
– Live rollespil
– LyngCON
– Magic: The Gathering
– Warhammer

Tideligere aktiviteter i foreningen

Sponsorat fra Middelfart Sparekasse

I maj modtog vi 10.000 kr. af Middelfart Sparekasse. Pengene blev givet til foreninger som gør en forskel, og gør noget fra andre. Vi håber snart at vi kan få sat penge i brug til nogle fede rollespils scenarier.


Sponsorat fra Tuborgfondet (Juni 2020)
I slut maj søgte næstformanden om et sponsorat ved Tuborgfondet. Vi var så heldige at vi har fået bevillig et sponsorat på intet mindre en 15.000 kr. Disse penge skal bruges til midler og materialer til arrangementer som forhåbentlig skal blive et lille plaster på såret for vores manglende uge lejr. Mere info vil komme, når vi går igang med at klargøre scenarier og lign.Sponsorat fra Afandi (marts 2020)
I februar måned kørte restaurant Afandi en kampagne på Facebook, hvor han ville støtte en lokal forening med et sponsorat. Denne konkurrence var vi de heldige vindere af.


Halloween på Volden 2019
Lørdag d. 26 oktober gik 865 en uhyggelig tur på Fredericia vold. Turen var arrangeret af Fredericias Soroptimister, som med hjælp for 20 frivillige fra Lyng Rollespil, kunne tilbyde et familie arrangement for børn og unge. Der blev samlet ind til kvinder og børn i Burkina Faso.


Donation fra Ørsted
Torsdag d. 19 september afhentede bestyrelsen flere sække tomme flasker hos Ørsted i Fredericia.

2 timer, og 2060 flasker senere kunne vi tælles endelige sum: 3100 kr.
Endnu engang tak til Ørsted for denne donation.


SommerSjov 2019
Så blev SommerSjov 2019 afviklet. Tak til de frivillige, der mødte op for at give en oplevelse til de børn, som kom for at prøve kræfter med rollespil.Kulturens Uge
De frivillige var ude at vise fanen i sommeren 2018, i forbindelse med at Fredericia kommune satte fokus på forskellige kulturer. Vi fremvise udstyr, og snakkede om rollespillet med personer ved gågaden.


Halloween på Volden
Vi i fik igen i år æren af, at give et gys på Fredericias voldanlæg i forbindelse med arrangementet ”Halloween på Volden”. Arrangementet er afholdt af Fredericia kommunes Soroptimister.Rollespil for Ferie Sjov
Sommeren 2018 blev der igen afholdt rollespil i samarbejde med Fredericia Kommunes Ferie Sjov.Instilling til Home prisen
Vi blev i 2018 instillet til Homes pulje til personer og foreninger der gør noget for fællesskabet. Vi kom desværre kun op på 278 stemmer, men vi fik en masse gode ord fra rollespillere, forældre og gamle rollespillere.Rollespil for Red Barnet
Lørdag d. 17 marts, arrangerede foreningen rollespil for Redbarnet. 
Det var en fed oplevelse for både deltagere og arrangørerne. 
Læs mere om det i artiklen nedenunder.GF Forsikring
Vi startede foreningen op med at blive indstillet og vandt GF forsikrings midler på 10.000 kr.